Tandimplantat i Göteborg för ett vackert leende

Med tandimplantat i Göteborg kan skadade och saknade tänder bytas ut och återställas. Tandimplantaten fungerar som vanliga tänder och kan hålla hela livet.

Leendet är bland det starkaste intrycket i en människans ansikte. Att inte vara nöjd med sina tänder kan därmed kännas hämmande för många. Har man skadade tänder eller rent av har tänder som saknas finns det hjälp att få. Högkvalitativa tandimplantat i Göteborg kan återigen ge ett vackert leende och boosta ett lågt självförtroende.

Tandimplantat fungerar precis som vanliga tänder och skruvas fast i käkbenet med titanskruvar. Till skillnad från proteser har tandimplantat inga lösa delar och behöver inte justeras. Vid god skötsel av implantaten kan de hålla livet ut, precis som vanliga tänder.

Tandimplantat är mödan värt

Att ersätta trasiga eller obefintliga tänder med tandimplantat förbättrar såväl käkens funktion som utseende. Vad som hindrar många att sätta in tandimplantat är rädslan för smärta eller rentav tandläkarskräck. Att vara rädd för att gå till tandläkaren är vanligare än man tror, men därmed har tandläkare stor kunskap just om hur man tar hand om skrämda patienter. Vid insättning av tandimplantat får man först genomgå en konsultation, något som för många känns mer betryggande.

Att sätta in tandimplantat kan kännas obehagligt, men både bedövning såväl som andra lugnande medel kan användas vid insättning. I slutändan har man fått ett nytt leende som håller livet ut och då brukar det alltid kännas värt besväret. Och kom i håg, ett leende smittar av sig!

1 Nov 2022